Σάτον: «Ο Μπάρκας δεν κάνει αποκρούσεις»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σάτον: «Ο Μπάρκας δεν κάνει αποκρούσεις»

bet365

O παλαίμαχος φορ των Σέλτικ, Μπλάκμπερν, Νόριτς και Τσέλσι, Κρις Σάτον με άρθρο του στην Daily Record άσκησε κριτική στον Βασίλη Μπάρκα τονίζοντας πως δεν κάνει αποκρούσεις, αλλά και πως «δεν έχει κάνει κάτι από τότε που ήρθε στη Σέλτικ»!

Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον την στιγμή που η άμυνα της Σέλτικ τον αφήνει εκτεθειμένο σχεδόν σε κάθε ματς.

Ο Μπάρκας δίνει μάχη για την θέση του βασικού με τον Σκοτ Μπέιν, ενώ λόγω των μεγάλων προσδοκιών που υπάρχουν από τον ίδιο έχει ως συνέπεια να δέχεται κριτική.

Ο πανύψηλος γκολκίπερ βρέθηκε στο «στόχαστρο» του άλλοτε στράικερ της Σέλτικ, Κρις Σάτον, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενώ ο τερματοφύλακας της Μίλαν έκανε τα πάντα για να σταματήσει την προσπάθεια του Κρίστι, ο Έλληνας καθόταν όπως θα περιμέναμε το λεωφορείο. Ήταν εγκληματικό. Δεν είμαι τερματοφύλακας αλλά ξέρω ότι πρέπει να οργανώνεις την το τείχος και όταν το κάνεις, αυτό καλύπτει τη μια πλευρά και εσύ την άλλη.

Δεν γίνεται να νικηθείς στην πλευρά σου. Ο Μπάρκας έφτιαξε ένα τείχος και κρύφτηκε από πίσω. Απλά δεν κάνει επεμβάσεις. Εάν έχει κάνει κάτι από τότε που ήρθε τότε απλά το έχω χάσει.

Δεν έχει προσφέρει πολλά για τα πέντε εκατομμύρια που χρειάστηκαν και ο Σκοτ Μπέιν δεν είναι η απάντηση Το κλειδί γι’ αυτή την χρονιά είναι τ’ ότι έφυγε ο Φόρστερ. Είχε μεγάλες στιγμές και έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Έδινε στην άμυνα την αυτοπεποίθηση που δεν έχουν φέτος».

 

Τελευταία Νέα