«Τελευταία στιγμή έπαιξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ήταν εντυπωσιακός» (vid)

«Τελευταία στιγμή έπαιξε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ήταν εντυπωσιακός» (vid)

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λοκομοτίβα με τον τεχνικό του κροατικού συλλόγου, Γκόραν Τόμιτς να αποκαλύπτει πως ο Έλληνας σέντερ μπακ αγωνίστηκε την τελευταία στιγμή.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο 28χρονος σέντερ μπακ έκανε το ντεμπούτο του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βάρτεκς στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του κροατικού πρωταθλήματος και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 89΄ χαρίζοντας στη νέα του ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του έπειτα από 9 μήνες.

«Ήταν να ξεκινήσει άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του, αλλά ανέβασε πυρετό λίγες ώρες πριν το ματς και έτσι έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παπαδόπουλου και με τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι. Ήταν εντυπωσιακός», τόνισε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της Λοκομοτίβα, Γκόραν Τόμιτς.

Δείτε το γκολ που σημείωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (4'41'').

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα