Κύπρος: Προπονήθηκε και ο Κάστανος

Gazzetta team
Κύπρος: Προπονήθηκε και ο Κάστανος

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το φιλικό με την Ελλάδα, με τον Γρηγόρη Κάστανο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας της Κύπρου έχει ως εξής: «Με προπόνηση στο Στάδιο της Ριζούπολης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό της Τετάρτης με την Ελλάδα. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Γρηγόρης Κάστανος που ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής μας στην Αθήνα.

Το φιλικό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον προπονητή της Εθνικής μας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν το Σάββατο εντός έδρας με το Λουξεμβούργο και την Τρίτη εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ελλάδα βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου, Μηνάς Αντωνίου, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης, Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης

Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου, Μάριος Ηλία, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Άλεξ Γκόγκιτς, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ».

 

Τελευταία Νέα