Μάντζης: Το… τάνκερ που σάλπαρε για τα νερά της Κύπρου (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Μάντζης: Το… τάνκερ που σάλπαρε για τα νερά της Κύπρου (vids)

bet365

Ο 29χρονος φορ έχει ήδη βρει δίχτυα 4 φορές σε 7 αγώνες του Ολυμπιακού Λευκωσίας και συγκαταλέγεται στις «αποκαλύψεις» του νησιού. Συμμετέχει στα μισά γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα!
Το δρομολόγιο Βόλος-Λευκωσία και Ελλάδα-Κύπρος έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Βασίλης Μάντζης, καθώς έφυγε από την ομώνυμη ομάδα της Μαγνησίας και συνέχισε στον Ολυμπιακού του νησιού.
Ετσι το τάνκερ… σάλπαρε για νέα νερά και μέχρι στιγμής… κυριαρχεί. Μετά από 7 ματς έχει ήδη βρει δίχτυα 4 φορές σε αντίστοιχα διαφορετικά παιχνίδια και χωρίς να εκτελεί τα πέναλτι, κάτι που τον καθιστά αυτόματα στις «αποκαλύψεις» της σεζόν.
Μάλιστα όλα λογίζονται ως «κομβικά», αφού άνοιξε το σκορ στο 2-1 που επικράτησε ο Ολυμπιακός του Παραλιμνίου και της Πάφου, στο 3-1 επί του Εθνικού Αχνας ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στην ήττα (2-1) από την ΑΕ Λεμεσού έφερε στο 72’ τον αγώνα στα «ίσα», έστω και προσωρινά.
Βασικός σε όλα τα παιχνίδια της χρονιάς, τις περισσότερες φορές μόνος είναι στην κορυφή της επίθεσης του Γιάννη Πετράκη αλλά ορισμένες και με παρτενέρ καθώς ο Ολυμπιακός παίζει και 4-4-2 σε ρόμβο, ο 29χρονος εκτός των άλλων πιστώνεται και μία ασίστ, άρα αυτόματα «συμμετείχε», με τον Α ή Β τρόπο, στα 5 από τα 10 φετινά τέρματα του Ολυμπιακού. Ποσοστό παρακαλώ 50%!
Φωτό: kerkida.net
 

Τελευταία Νέα