Κύπρος – Τσεχία 1-2: Φιλική, αλλά τρίτη σερί ήττα (vid)

Gazzetta team
Κύπρος – Τσεχία 1-2: Φιλική, αλλά τρίτη σερί ήττα (vid)

bet365

Καθόλου καλά δεν τα πηγαίνει μετά την καραντίνα η Κύπρος, καθώς η φιλική ήττα (1-2) από την Τσεχία σφράγισε το αρνητικό 3x3. Η Δανία καθάρισε 4-0 τα Νησιά Φερόε.

Αρνητική είναι η εικόνα της Κύπρου στην μετά καραντίνας εποχή. Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων έχουν επιστρέψει στο αγωνιστικό καλεντάρι και οι Κύπριοι δεν τα έχουν πάει καθόλου καλά. Αφού προηγήθηκαν δύο εντός έδρας ήττες σε ισάριθμα ματς για το Nations League με Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν, τώρα συνέβη το ίδιο και στο φιλικό με την Τσεχία στη Λάρνακα. Οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ μετά από λάθος έξοδο του Κυριακίδη (8' Χόλες), ενώ ο Λοΐζου ισοφάρισε με πλασέ (32'). Ωστόσο, το εύστοχο πέναλτι του Νταρίντα (43') σφράγισε το αρνητικό 3x3 για την ομάδα του Γιόχαν Βάλεμ.


Τεσσάρα η Δανία

Το αναμενόμενο εύκολο έργο που θα είχε στο φιλικό κόντρα στα Νησιά Φερόε πιστοποίησε η Δανία με το υπέρ της 4-0. Ολα τα γκολ μπήκαν πριν το ημίχρονο, με τους Δανούς να είναι καταιγιστικοί στην αρχή και μετά να κατεβάζουν ρυθμό με αρκετές αλλαγές. Σκοβ Ολσεν (22'), Ερικσεν (27' πεν.), Μάελε (32') και Κορνέλιους (45') έφτιαξαν το βράδυ των γηπεδούχων.


* Φωτογραφία από το shootandgoal.com

 

Τελευταία Νέα