Ο Λάουντρουπ νίκησε τον καρκίνο μετά από δεκαετή μάχη! (pic)

Gazzetta team
Ο Λάουντρουπ νίκησε τον καρκίνο μετά από δεκαετή μάχη! (pic)

bet365

Ο Μπρίαν Λάουντρουπ ανακοίνωσε ότι μετά από δέκα χρόνια γεμάτα θεραπείας και συνεχείς εξετάσεις, καθάρισε εντελώς από τον καρκίνο.

Ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής του κράτησε δέκα ολόκληρα χρόνια και το τέλος του τον βρήκε νικητή, απολαμβάνοντας αυτή τη νίκη περισσότερο και από τα τρόπαια που κατέκτησε στην καριέρα του, με κορυφαίο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1992 με την Εθνική Δανίας.

Ο Μπρίαν Λάουντρουπ, άλλοτε μεσοεπιθετικός των Μπάγερν, Φιορεντίνα, Μίλαν, Ρέιντζερς, Τσέλσι και Άγιαξ, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τον καρκίνο μετά από δεκαετή μάχη.

Με ανάρτηση του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο 51χρονος πλέον Μπρίαν, μικρότερος αδελφός του σπουδαίου Μίκαελ, ανακοίνωσε τα ευχάριστα, σχετικά με τα δέκα χρόνια κατά τα οποία αντιμετώπισε μιας ήπιας μορφής λεμφώματος.

«Σήμερα, μετά από δέκα χρόνια θεραπειών και εξετάσεων, παρέλαβα το οριστικό εξιτήριο μου σε σχέση με τον καρκίνο!» ανέφερε ο Λάουντρουπ, ποζάροντας με έναν εκ των γιατρών και μια νοσοκόμα του «Rigshospitalet» της Κοπεγχάγης, όπου έδωσε (και κέρδισε) την μάχη για μια ολόκληρη δεκαετία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα