Η Μπενφίκα πήρε Εβέρτον και... ανταγωνισμό για τον Βλαχοδήμο (pics)

Η Μπενφίκα πήρε Εβέρτον και... ανταγωνισμό για τον Βλαχοδήμο (pics)

Gazzetta team
Η Μπενφίκα πήρε Εβέρτον και... ανταγωνισμό για τον Βλαχοδήμο (pics)

bet365

Φουλ βραζιλιάνικη ενίσχυση της Μπενφίκα, η οποία πήρε τον εξτρέμ Εβέρτον Σοάρες, τον δεξιό μπακ Ζιλμπέρτο και τον τερματοφύλακα Έλτον Λέιτε, με τον τελευταίο να... εποφθαλμιά την θέση του (φευγάτου;) Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Η Μπενφίκα πήρε Πορτογάλο προπονητή που δούλευε στην Βραζιλία (Ζόρζε Ζεσούς) και από την... ξαδέλφη χώρα ξεκίνησε η ενίσχυση της, με στόχο την επανάκτηση των σκήπτρων στο πρωτάθλημα από την Πόρτο.

Η πιο σημαντική μεταγραφή, αναμφίβολα, αυτή του Εβέρτον Σοάρες. Ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο περυσινό Κόπα Αμέρικα, αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Λισσαβόνα, προκειμένου να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Αετούς, οι οποίοι θα δώσουν στην Γκρέμιο περί τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ (πληρωτέα σε βάθος τριετίας), αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15%.

Εκτός από τον Εβέρτον, όμως, η Μπενφίκα απέκτησε άλλους δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 27χρονο δεξιό μπακ της Φλουμινένσε, Ζιλμπέρτο, ο οποίος από το 2015 έως το 2017 είχε παίξει στην Ιταλία με Φιορεντίνα, Βερόνα και Λατίνα.

Το (βραζιλιάνικο) καλό... τρίτωσε με τον τερματοφύλακα της Μποαβίστα, Έλτον Λέιτε, ο οποίος... εποφθαλμιά την θέση κάτω από τα δοκάρια του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, εφόσον βεβαίως ο Έλληνας παραχωρηθεί, κάτι που δεν αποκλείεται, εφόσον βεβαίως η Μπενφίκα δεχθεί μια πολύ ικανοποιητική οικονομικά πρόταση.

 

Τελευταία Νέα