Απολύθηκε ο Βαλεριέν Ισμαέλ από την Λίντσερ για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!

Απολύθηκε ο Βαλεριέν Ισμαέλ από την Λίντσερ για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου!

bet365

Παρελθόν από την Λίντσερ αποτελεί ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα και αναμορφωτής του αυστριακού συλλόγου λόγω μη τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό.

Η Λίντσερ, η οποία ήταν εξαιρετική στην σεζόν που ολοκληρώθηκε φτάνοντας μέχρι τους «16» του Europa League, υπέπεσε σε γκάφα ολκής με τον Βαλεριέν Ισμάελ να θεωρείται ως ο κύριος υπεύθυνος. Η αυστριακή ομάδα κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο κάνοντας τέσσερις προπονήσεις.

«Κάναμε τέσσερις προπονήσεις. Ήταν λάθος, αλλά το σκεπτικό μας δεν ήταν ν' αποκτήσουμε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους αντιπάλους μας. Αναγνωρίζουμε το λάθος μας και ζητάμε συγγνώμη», είχε υποστηρίξει ο Γάλλος τεχνικός, ωστόσο η ομάδα του δεν απέφυγε την «καμπάνα» αφού αφαιρέθηκαν 12 βαθμοί, επιβλήθηκε πρόστιμο 75.000 ευρώ ενώ ο ίδιος έχασε την θέση του.

Η Λίντσερ είχε φτάσει στο σημείο να διεκδικήσει τον τίτλο από την Σάλτσμπουργκ, όμως μετά την αφαίρεση βαθμών υποχώρησε στην 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο αντιπρόεδρος Γιούργκεν Βέρνερ αναμένεται να απομακρυνθεί από το πόστο του.

 

Τελευταία Νέα