Βαλεριέν Ισμαέλ: Από την απαξίωση στον Απόλλωνα, στην μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του!

Βαλεριέν Ισμαέλ: Από την απαξίωση στον Απόλλωνα, στην μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του!

bet365

Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαλεριέν Ισμαέλ οδηγεί την Λίντσερ σε ιστορικές επιτυχίες, καθώς ο αυστριακός σύλλογος στην πρώτη συμμετοχή του σε ομίλους του Europa League προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης.

Επιστροφή στοιχήματος* στη Super League! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γάλλος προπονητής κατάφερε να κοουτσάρει στον Απόλλωνα Σμύρνης σε μόλις ένα ματς του περυσινού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Λάρισα.

Προτού καλά-καλά εγκλιματιστεί στην ελληνική ομάδα απολύθηκε πληρώνοντας το μάρμαρο της κακής εικόνας του συλλόγου από τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο 44χρονος τεχνικός στις 27 Μαϊου προσελήφθη από την Λίντσερ καταφέρνοντας να ανεβάσει την αυστριακή ομάδα επίπεδο.

Με τον Ισμαέλ στον πάγκο, η Λίντσερ έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League, μένοντας τελικά «εκτός νυμφώνος» στα play-off από την Κλαμπ Μπριζ!

Τα καλύτερα ήρθαν στη συνέχεια αφού η LASK προκρίθηκε για πρώτη φορά όχι μόνο στους ομίλους του Europa League, αλλά κατάφερε με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα να εξασφαλίσει μια αγωνιστική πριν το φινάλε την πρόκριση της στυς «32» αφήνοντας πίσω της PSV Αϊντχόφεν Ρόζενμποργκ.

Το σύνολο του Ισμαέλ στα τελευταία 16 παιχνίδια έχει υποστεί μόλις μια ήττα, ενώ στο Europa League νίκησε δύο φορές την Ρόζενμποργκ (1-0, 2-1), συνέτριψε την Αϊντχόφεν εντός έδρας (4-1), ενώ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στην Ολλανδία.

«Είναι απίστευτα όσα έχουμε πετύχει. Δεν υπάρχει ταβάνι για αυτή την ομάδα. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και ο προπονητής πάντα βασίζεται σε αυτό. Είμαι ευγνώμων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλος προπονητής.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα