Ρίο Άβε – Μπενφίκα 1-2: Πάτησαν κορυφή στο 87' οι «αετοί» (vids)

Ρίο Άβε – Μπενφίκα 1-2: Πάτησαν κορυφή στο 87' οι «αετοί» (vids)

Gazzetta team
Ρίο Άβε – Μπενφίκα 1-2: Πάτησαν κορυφή στο 87' οι «αετοί» (vids)

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκε και με το παραπάνω, ωστόσο η Μπενφίκα πέρασε από την Ρίο Άβε επικρατώντας με 2-1 και έπιασε στην κορυφή την Πόρτο.

Παραλίγο να αφήσει ανεκμετάλλευτο το χθεσινό... δώρο της Πόρτο η Μπενφίκα. Οι «αετοί» μετά το 0-0 των «δράκων» με την Άβες πήγαν σε μια σαφώς πιο δύσκολη έδρα, αυτή της Ρίο Άβε για να κερδίσουν και να πιάσουν τους αντιπάλους τους στην κορυφή. Δυσκολεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να βρεθούν μαζί με την Πόρτο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 64' βαθμούς. Η ηττημένη από την άλλη έμεινε 41 και την 6η θέση χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην τετράδα.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Ταρέμι στο 26΄, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αρχικά είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη για τον Ελμπουσέρ, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή. Αρχικά ισοφάρισαν με τον Σεφέροβιτς στο 64' και από την στιγμή που η Ρίο Άβε έμεινε με 9 παίκτες λόγω αποβολής και του Σάντος στο 72', έκαναν το 1-2 με τον Βάιγκλ στο 87' παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

 

Τελευταία Νέα