Κινδυνεύει με φυλακή ο Πρίγιοβιτς λόγω παραβίασης τον κατ' οίκον περιορισμού!

Κινδυνεύει με φυλακή ο Πρίγιοβιτς λόγω παραβίασης τον κατ' οίκον περιορισμού!

Gazzetta team
Κινδυνεύει με φυλακή ο Πρίγιοβιτς λόγω παραβίασης τον κατ' οίκον περιορισμού!

bet365

Νέο πρόβλημα για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος «έσπασε» τον κατ' οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί για παραβίαση της καραντίνας στην Σερβία. Κίνδυνος ακόμα και για φυλάκιση.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε νέους μπελάδες μπήκε ο Πρίγιοβιτς. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του kurir.rs ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, παραβίασε την εντολή για περιορισμό στο σπίτι του, αφού βίντεο τον δείχνει να δίνει το παρών σε πάρτι.

Ο Πρίγιοβιτς είχε παραβιάσει την καραντίνα αρχές Απριλίου και του είχε επιβληθεί ποινή τριών μηνών σε κατ' οίκον περιορισμό, με εξαίρεση να βγαίνει από το σπίτι του συγκεκριμένες ώρες της ημέρες για μία βόλτα ή για ψώνια. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ίδιος δεν είχε άδεια για να βγει το βράδυ κάτι όμως που έκανε μαζί με την σύζυγο του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Σέρβος φορ κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, το υπόλοιπο της ποινής των τριών μηνών που του είχε αρχικά επιβληθεί και η οποία λήγει στις αρχές Ιουλίο. Η απόφαση από τον δικαστή αναμένεται να βρει εντός της ημέρας, ενώ με φυλάκιση κινδυνεύει τόσο η γυναίκα του, ενώ μαζί του ήταν και δύο γνωστοί τραγουδιστές της Σερβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα