Δεν αγοράζει τον Μιχόγεβιτς η Άουε

Δεν αγοράζει τον Μιχόγεβιτς η Άουε

Gazzetta team
Δεν αγοράζει τον Μιχόγεβιτς η Άουε

bet365

Δεν πρόκειται η Άουε να κάνει χρήση της αγοράς του Μιχόγεβιτς, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει πολλές ομάδες να αλλάξουν τα πλάνα τους αφού οι επιπτώσεις της πανδημίας στο οικονομικό κομμάτι είναι τεράστιες. Μια από τις ομάδες αυτές είναι και η Άουε η οποία όπως φαίνεται δεν θα κάνει χρήση της αγοράς του Μάρκο Μιχόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η Bild, το ποσό της αγοράς ανέρχεται στις 800 χιλιάδες ευρώ, με τον πρόεδρο της γερμανικής ομάδα να δηλώνει «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Λόγω της κρίσης του κορονοϊού και των οικονομικών συνεπειών αυτής, δεν θα ήταν οικονομικά υπεύθυνο να αγοράσουμε τον Μάρκο από τον ΠΑΟΚ».

Ωστόσο, ο Χέλγκε Λέονχαρντ τονίζει πως υπάρχει και η εναλλακτική του δανεισμού: «Εξετάζουμε να από τον πάρουμε και πάλι δανεικό τον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη έτος. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παρατείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αφού το υπάρχον λήγει στις 31 Δεκεμβρίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα