Φλόιντ - Ινφαντίνο: «Οι διαμαρτυρίες να επικροτηθούν και να μην τιμωρηθούν»

Κώστας Τόπας
Φλόιντ - Ινφαντίνο: «Οι διαμαρτυρίες να επικροτηθούν και να μην τιμωρηθούν»

bet365

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο, πήρε θέση σχετικά με όσα συμβαίνουν τελευταία γύρω από την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και τις διάφορες ενέργειες ποδοσφαιριστών, ζητώντας να δείξουν όλοι κατανόηση.

Η FIFA ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική και η σωστή αντίληψη γύρω από τα τεκταινόμενα στις ΗΠΑ και την επίδρασή τους στην ανθρωπότητα ενώ ο πρόεδρος της ζήτησε «χειροκροτήματα και όχι τιμωρίες».

«Οι πρόσφατες διαμαρτυρίες παικτών σε αγώνες της Bundesliga πρέπει να επικροτηθούν και όχι να επιβληθούν κυρώσεις. Πρέπει όλοι να πούμε Όχι σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων», ανέφερε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο πρόεδρός της DFB, Φριτζ Κέλερ, ανέφερε ότι «κατανοεί πλήρως» τις ενέργειες των Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ατσράφ Χακίμι (Ντόρτμουντ) και Γουέστον ΜακΚένι (Σάλκε), τονίζοντας χαρακτηριστικά «Τα θύματα του ρατσισμού χρειάζονται από όλους εμάς να δείξουμε αλληλεγγύη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα