Φάμπρεγας για Top-5: «Ένας γκολκίπερ να πιάνει τα πάντα, δυο μάγοι και δυο GOATs»!

Φάμπρεγας για Top-5: «Ένας γκολκίπερ να πιάνει τα πάντα, δυο μάγοι και δυο GOATs»!

bet365

Ο Σεσκ Φάμπρεγας μιλώντας στον Τιερί Ανρί σε Instagram Live, κλήθηκε να φτιάξει μια top πεντάδα και όπως ανέφερε, πέρα από τον άνθρωπο για τη θέση κάτω απ' τα δοκάρια, ήθελε να τοποθετήσει δυο μάγους στο χώρο του κέντρου και δυο GOATs μπροστά!

Ο Ισπανός νυν χαφ της Μονακό έδειξε τον μεγάλο θαυμασμό του προς τον συνομιλητή του, τον οποίο και έβαλε στην 5άδα που σκέφτηκε και δημιούργησε από τους από τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι είχαν ή έχουν κάτι τρομερά ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο.

«Για το τέρμα θα πω εκείνον με τον οποίο έχω μοιραστεί πολλές αναμνήσεις, με έκανε να κερδίσω κι εμένα, αλλά και την εθνική ομάδα της Ισπανίας, έχουμε πολλές στιγμές ο ένας με τον άλλον και θα πω τον Κασίγιας.

Εσένα Τιερί θα σε έβαζα πάντοτε στην κορυφαία 11άδα μου και θα σε βάλω και τώρα μπροστά. Μαζί σου θα έβαζα και τον Μέσι. Μαζί θα καταφέρνατε πολλά και θα είχατε πολλά γκολ. Άλλος ένας παίκτης με τον οποίο έχω παίξει από τα 16 μου και είχα εκπληκτική συνεργασία δίχως να μπορώ να την εξηγήσω, είναι ο Νταβίντ Σίλβα.

Και μαζί του και ο Ινιέστα. Πάντοτε σκεφτόμουν "ουάου" όταν ήμουν μαζί τους. Ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν όποτε εσύ ήσουν σε άλλο χώρο ή όποτε έβγαινες μπροστά και σε κάλυπταν παίρνοντας χώρο πίσω» είπε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

 

Τελευταία Νέα