Κάναντι: «Θέλω να αναλάβω ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και να εξελιχθώ»

Κάναντι: «Θέλω να αναλάβω ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και να εξελιχθώ»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι σε συνέντευξη του σε αυστριακή ιστοσελίδα εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι, έχοντας ως στόχο σύλλογο που μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο 49χρονος τεχνικός, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο έλυσε τη συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη προετοιμάζει το επόμενο βήμα του σκοπεύοντας να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι.

«Ο στόχος μου είναι να αναλάβω το καλοκαίρι μια ομάδα. Δεν θεωρώ τελειωμένη την καριέρα μου. Θέλω να προπονήσω ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης θέλω να εξελιχθώ».

Ο Κάναντι αναφέρθηκε και στο ανεπιτυχές του πέρασμα από τη Ραπίντ Βιέννης, προτού αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

«Στη Ραπίντ Βιέννης είχα 12 τραυματίες ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και οι αρχηγοί Χόφμαν και Σβαμπ. Ίσως κανείς από τους δύο να μην με εμπιστευόταν. Όταν κάτι συμβαίνει στην ομάδα πυροδοτεί την εμπιστοσύνη, αλλά ο προπονητής πρέπει να μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Έπρεπε πρώτα να γνωρίζω πως λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα. Για κάποιους οπαδούς η ομάδα είναι σαν θρησκεία. Η Ραπίντ δεν ήταν σημείο αναφοράς στην καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

 

Τελευταία Νέα