Σουηδός ποδοσφαιριστής με κορονοϊό: «Ήθελα να ξεσκίσω το δέρμα μου»

Gazzetta team
Σουηδός ποδοσφαιριστής με κορονοϊό: «Ήθελα να ξεσκίσω το δέρμα μου»

bet365

Ο 28χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής Καμάλ Μουσταφά μοιράστηκε την εφιαλτική του εμπειρία με τον κορονοϊό.

Η Σουηδία είναι μια από τις χώρες που δεν έχει λάβει ιδιαίτερα μέτρα κατά του κορονοϊού, παρ' ότι τα κρούσματα και οι θάνατοι ανεβαίνουν καθημερινά. Η ασθένεια, άλλωστε, δεν κάνει διακρίσεις στην ηλικία.

Και αυτό το διαπίστωσε με τον πιο άσχημο τρόπο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Καμάλ Μουσταφά, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στην Γκέτεμποργκ και πλέον αγωνίζεται στην Όντεβολντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, ο Μουσταφά είχε αρκετά από τα συμπτώματα του ιού Covid-19, όπως υψηλό πυρετό, ξηρό λαιμό και απώλεια γεύσης. Στις 3 Απριλίου, κάλεσε ασθενοφόρο και έκτοτε θυμάται ελάχιστα από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Μέλνταλ του Γκέτεμποργκ.

«Τότε άρχισε η κόλαση. Ήθελα μόνο να ξεσκίσω το δέρμα μου, γιατί καιγόμουν. Δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τόσες σύριγγες. Κοιτούσα δεξιά και αριστερά και έβλεπα μόνο ανθρώπους σε μηχανική υποστήριξη» αφηγήθηκε ο Μουσταφά για την πολύ δυσάρεστη εμπειρία του.

«Γενικά δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά ποτέ δεν βίωσα κάτι τόσο τρομακτικό στην ζωή μου» πρόσθεσε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής με τουρκική καταγωγή, ο οποίος έμεινε τρεις μέρες στην εντατική και, πλέον, η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.

NEWS FEED