Συμφωνία EFL με το Συνδικάτο των Αγγλων παικτών

Gazzetta team
Συμφωνία EFL με το Συνδικάτο των Αγγλων παικτών

bet365

Οι ομάδες της League One και της League Two θα μπορούν να «κόψουν» μέχρι και το 25% των απολαβών των ποδοσφαιριστών, αλλά μόνο για τον μήνα Απρίλιο

Σε συμφωνία για το ύψος των περικοπών που θα μπορούν να γίνουν στους παίκτες, μετά την αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έφτασε η EFL και των συνδικάτο των Αγγλων ποδοσφαιριστών. Η πρώτη εκπροσωπεί την Τσάμπιονσιπ, την League One και την League Two, δηλαδή τη 2η, 3η και 4η κατηγορία και όπως αποφασίστηκε για τις δύο τελευταίες, όποιος σύλλογος το επιθυμεί (αρκετοί δεν έχουν εγείρει σχετικό ζήτημα) μπορεί να ξεκινήσει ξεχωριστές επαφές με τους ποδοσφαιριστές του για περικοπή μέχρι 25% των χρημάτων που έχουν να λάβουν για το μήνα Απρίλιο.

Στη ρύθμιση που υπάρχει εξαιρούνται οι παίκτες που λαμβάνουν λιγότερες από 2.500 βρετανικές λίρες μηνιαίως, στους οποίους δεν θα υπάρξει μείωση. Για τον Μάιο και γενικότερα το επόμενο διάστημα, αφέθηκε να εννοηθεί πως θα υπάρξουν νέες συζητήσεις, ενώ τονίστηκε πως η σχετική συμφωνία δεν είναι δεσμευτική για καμία πλευρά.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Τσάμπιονσιπ, όπου έγινε γνωστό πως υπάρχουν επαφές μεταξύ συλλόγων και παικτών που αφορούν περικοπές αντίστοιχου επιπέδου, πάντα σε ότι αφορά τη μισθοδοσία/συμβόλαια του Απριλίου.

 

Τελευταία Νέα