Κορονοϊός: Υπάρχουν σκέψεις για... απόσυρση πόλεων για το Euro 2020

Gazzetta team
Κορονοϊός: Υπάρχουν σκέψεις για... απόσυρση πόλεων για το Euro 2020

bet365

Η UEFA δεν το επιβεβαιώνει, αλλά σύμφωνα με τους Ρώσους εξετάζεται σοβαρά να αποσυρθούν κάποιες πόλεις και να οριστούν νέες, στη δωδεκάδα των πόλεων που θα φιλοξενήσει το EURO!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί η UEFA να μην επιβεβαιώνει τη φημολογία περί «απόσυρσης» από το Euro2020, πόλεων και χωρών που «χτυπήθηκαν» ανελέητα από την πανδημία του κορονοϊού, όμως ο Αλεξέι Σορόκιν, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Αγία Πετρούπολη- Euro2020», έχει αντίθετη άποψη. «Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 30 Απριλίου. Τότε θα οριστικοποιηθεί ποιες πόλεις θα συνεχίσουν κανονικά στην οργάνωση των αγώνων του επόμενου Euro και ποιες θα επιλεχθούν στη θέση αυτών που θα... αποσυρθούν.

Αν μια πόλη αποφασίσει να αποσυρθεί, πολλές άλλες επιλογές βρίσκονται στο τραπέζι. Είτε πρόκειται να υπάρξει μια νέα πόλη, είτε θα υπάρξει ανακατανομή μεταξύ των άλλων πόλεων που θα έχουν "επιβεβαιώσει" τη συμμετοχή τους. Η Ρωσία είναι διατεθειμένη να βοηθήσει και να προσφέρει κι άλλες πόλεις στις «υπηρεσίες» του Euro 2020» τόνισε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED