Όλη η αλήθεια για την σύλληψη του Πρίγιοβιτς!

Όλη η αλήθεια για την σύλληψη του Πρίγιοβιτς!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη και συνελήφθη ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την σερβική αστυνομία. Η ατυχής συγκυρία, οι ανακρίβειες και η αυστηρή ποινή που επιβλήθηκε για παραδειγματισμό στον 29χρονο φορ!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση με πρωταγωνιστή τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, στον οποίο επιβλήθηκε η ποινή των τριών μηνών σε κατ' οίκον περιορισμό επειδή έσπασε την καραντίνα που έχει επιβληθεί από την σερβική κυβέρνηση από τον κορονοϊό.

Τα όσα συνέβησαν ωστόσο απέχουν παρασάγγας από τα πραγματικά γεγονότα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Σερβία, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μετέβη μόνος του στο ξενοδοχείο του Crowne Plaza δίχως καμία συνοδεία προκειμένου να απολαύσει το μεσημεριανό του γεύμα.

Συμπτωματικά στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου μπήκε ένα ζευγάρι το οποίο γνώριζε ο 29χρονος επιθετικός. Η κόρη του Πρίγιοβιτς χθες (4/4) είχε γενέθλια και ο στράικερ της Ιτιχάντ εντελώς αυθόρμητα κέρασε τους φίλους του που έτυχε να βρίσκονται εκεί. Αν και τηρούσε τις αποστάσεις καθώς βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο του εστιατορίου τουλάχιστον 15 μέτρα από τους υπόλοιπους (κάτι που αποδεικνύεται από το κλειστό κύκλωμα του ξενοδοχείου) μετά από λίγα λεπτά εισέβαλαν στον χώρο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τους θαμώνες, ανάμεσα τους και ο διεθνής επιθετικός.

Το εστιατόριο όπως τονίζεται λειτουργούσε κανονικά στα πλαίσιο του νόμου σερβίροντας φαγητό και ποτά. Όμως το μεγάλο λάθος των υπευθύνων του ξενοδοχείου ήταν πως δεν τοποθετούσαν τμηματικά τους πελάτες όπως όφειλαν. Το γεγονός ωστόσο πως βρίσκονταν σε μια αίθουσα περίπου 20 άτομα ήταν αρκετό για να καταλήξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο κρατητήριο, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς στη Σερβία επιτρέπονται συναθροίσεις μέχρι πέντε ατόμων. Επί της ουσίας, ο Πρίγιοβιτς μετέβη μόνος του στον χώρο, σεβόμενος απόλυτα τους κανονισμούς που εφαρμόζει η αστυνομία για τον κορονοϊό (πριν τις 17.00 όπως προβλέπεται) και δεν είχε καμία σχέση με άλλα τραπέζια.

Η σερβική κυβέρνηση, θέλει να περάσει ένα νέο προφίλ τονίζοντας πως όλοι οι πολίτες είναι ίσοι σε ότι αφορά την εφαρμογή του νόμου με συνέπεια ο Πρίγιοβιτς να φτάσει στο σημείο να ομολογήσει μια πράξη για την οποία δεν ήταν ο αποκλειστικός υπεύθυνος προκειμένου να αποφύγει ποινή φυλάκισης που έφτανε τις 30 μέρες! Ουσιαστικά πλήρωσε το τίμημα της δημοφιλίας του, αφού παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη γειτονική χώρα και άθελα του πρωταγωνιστής σε μια ιστορία που ασφαλώς θα θέλει να ξεχάσει.

Άλλωστε, ποτέ άλλοτε δεν είχε δώσει δικαιώματα στην καριέρα του, ούτε είχε βρεθεί στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών με την κυβέρνηση της χώρας απλά να εκμεταλλεύεται το όνομα του για πολιτικούς λόγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα