Λουτσέσκου: «Όταν περάσει ο κορονοϊός, θα πρέπει να πάμε σε ψυχολόγους»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λουτσέσκου: «Όταν περάσει ο κορονοϊός, θα πρέπει να πάμε σε ψυχολόγους»

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν τις ομάδες τους.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πολύπειρος τεχνικός κατέθεσε την άποψη του για όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται, αλλά και να γυμνάζονται από τα σπίτια τους.

«Μετά τον κορονοϊό, όλοι θα πρέπει να επισκεφθούμε ψυχολόγους. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να μένει σπίτι και ειδικά οι αθλητές. Θα πρέπει να έχουμε επικοινωνία, διότι θα τρελαθούμε όλοι στα σπίτια μας.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν ότι χρειάζονται για να δουλέψουν από το σπίτι και θα πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν. Επίσης οφείλουν να προσέχουν την διατροφή τους. Θα πρέπει να παραμείνει καλή η φυσική τους κατάσταση»

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου παράλληλα τόνισε πως οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βάλουν πλάτη στις ομάδες τους και να δεχθούν τις περικοπές που τους προτείνονται.

«Οι παίκτες θα πρέπει να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους. Στην παρούσα φάση όλοι θα χάσουν κάτι. Εάν οι ποδοσφαιριστές αγαπούν τους συλλόγους τους πρέπει να κάνουν κάτι για να τους σώσουν. Κάνοντας αυτή τη θυσία σήμερα σημαίνει πως θα σωθούν αύριο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα