Λευκορωσία: Έγινε ατραξιόν γιατί... έχει μπάλα!

Κώστας Ζάλιαρης
Λευκορωσία: Έγινε ατραξιόν γιατί... έχει μπάλα!

bet365

Τη στιγμή που όλα τα ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν αναβληθεί και ο κορονοϊός απειλεί την ανθρωπότητα, στη Λευκορωσία συνεχίζουν κανονικά! Ο κόσμος ξεχνιέται με τη μπάλα και η Λίγκα της χώρας έχει κάνει deal με 10 χώρες για να παραχωρήσει τηλεοπτικά δικαιώματα!

Τη στιγμή που ο Covid-19 έχει βάλει... λουκέτο σε κάθε αθλητική δραστηριότητα στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, στη Λευκορωσία κάτι έχουν κάνει πολύ καλά (ή θα αποδειχθεί πολύ λάθος στο άμεσο μέλλον), με αποτέλεσμα να έχουν 100 κρούσματα και κανέναν θάνατο σε πληθυσμό 9,5 εκατομμυρίων ατόμων!

Το Σαββατοκύριακο είχε κανονικά μπάλα, μάλιστα είχε και το μεγάλο ντέρμπι της FC Minsk με την Dinamo Minsk, στις εξέδρες βρέθηκαν 3.000 άνθρωποι για να το παρακολουθήσουν και σε πλήρη αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, σ' εκείνη της ανατολικής πλευράς της Γηραιάς ηπείρου... συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους.

«Έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όσοι έρχονται σε επαφή με τους οπαδούς έχουν γάντια» ανέφερε ο πρόδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Λευκορωσίας, Αλεκσάντρ Αλέινικ.

Μάλιστα, το πρωτάθλημα της χώρας έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές άλλες χώρες και έχει πουλήσει τηλεοπτικά δικαιώματα για να παρακολουθεί ο κόσμος ποδοσφαίρο όσο οι Λίγκες εντός κι εκτός Ευρώπης έχουν κατεβάσει ρολά.

 

Τελευταία Νέα