Κάνιας: «Στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Κάνιας: «Στον ΠΑΟΚ τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

bet365

Ο Ισπανός πρώην μέσος του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του θυμήθηκε την παρουσία του στην Ελλάδα και τα όσα έζησε φορώντας επί τρία χρόνια την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

O Χοσέ Κάνιας έλαβε άδεια δέκα ημερών από την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, ταξίδεψε στην πατρίδα του, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού τον κρατάει στην πόλη La Línea de la Concepción, στα προάστια του Κάντιθ, 3.084 χιλιόμετρα μακριά από το Βελιγράδι.

Η σερβική ομάδα έχει δώσει άδεια για όσα χρειαστεί στον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μιλώντας στη «Marca» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Σερβία, για το γεγονός ότι ο νέος προπονητής του Αστέρα δεν τον υπολογίζει και τον έβαλε να προπονείται μόνος, ενώ θυμήθηκε και την τριετή του παρουσία στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν το τέλειο μέρος αλλά ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας και ελπίζω πως με τη νέα χρονιά θα προκύψει κάτι που θα με προσελκύσει. Είμαι περήφανος που ανήκω στην ιστορία του συλλόγου, ήμουν ο πρώτος Ισπανός που έπαιξε και σκόραρε με τον Ερυθρό Αστέρα. Ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ μετά από τρία απίστευτα χρόνια. Κέρδισα ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου», υποστήριξε ο Κάνιας.

 

Τελευταία Νέα