Κορονοϊός – Σεισμός: Δωρεά μισό εκατ. ευρώ από την Εθνική Κροατίας

Gazzetta team
Κορονοϊός – Σεισμός: Δωρεά μισό εκατ. ευρώ από την Εθνική Κροατίας

bet365

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας και οι παίκτες της εθνικής ομάδας συγκέντρωσαν πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ, για την μάχη κατά του κορονοϊού, αλλά και τα θύματα του σεισμού στο Ζάγκρεμπ.

Η Κροατία είναι διπλά πληγωμένη αυτές τις ημέρες. Από την μια η επέλαση του κορονοϊού και, από την άλλη, ο ισχυρός σεισμός στο Ζάγκρεμπ, ο οποίος είχε ως απολογισμό έναν νεκρό, 27 τραυματίες και τεράστιες υλικές ζημιές.

Σε λιγότερο από μια μέρα, η ποδοσφαιρική εθνική ομάδα, η οποία το καλοκαίρι του 2018 έβγαλε όλη την χώρα στους δρόμους με την πορεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μάζεψε και δώρισε 4,2 εκατομμύρια κούνας (περί τις 560 χιλιάδες ευρώ) για την καταπολέμηση του ιού Covid-19, αλλά και τα θύματα του σεισμού.

«Με αλληλεγγύη θα νικήσουμε και πάλι» ανέφερε ανακοίνωση των διεθνών στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, στην οποία ανέφεραν ακόμα ότι «είμαστε με όλη την καρδιά μας με τον κόσμο που σε αυτή την κρίση έδειξε μεγάλο θάρρος, ικανότητα και δύναμη, από γιατρούς και νοσοκόμες, περνώντας από πυροσβέστες, αστυνομικούς και στρατιώτες, μέχρι αυτούς που δουλεύουν καθημερινά για να μπορέσουμε να ζούμε σχετικά φυσιολογικά, όπως έμποροι και πολλοί άλλοι».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα