Σουηδοί και Ρώσοι αγνοούν τον κορονοϊό δίνοντας φιλικά!

Σουηδοί και Ρώσοι αγνοούν τον κορονοϊό δίνοντας φιλικά!

bet365

Την στιγμή που με εξαίρεση την Λευκορωσία έχει μπει λουκέτο σε όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ελέω κορονοϊού, σουηδικές ομάδες έχουν προγραμματίσει για απόψε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών!

Η εξάπλωση του κορονοϊού ανάγκασε τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των περισσότερων χωρών του κόσμου να προχωρήσουν σε αναστολή των πρωταθλημάτων τους. Σε ότι αφορά την Ευρώπη, αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει μόνο στη Λευκορωσία με τα ματς της 1ης αγωνιστικής να διεξάγονται το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Με μια προσεκτική ματιά στο σημερινό ποδοσφαιρικό μενού θα διαπιστώσει κανείς πως ήδη πραγματοποιήθηκε ένα φιλικό στη Ρωσία μεταξύ δύο ομάδων Γ΄ κατηγορίας (Σατούρν-Σακαλίν) με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-2.

Έκπληξη και απορίες προκαλεί το γεγονός πως στη Σουηδία έχουν προγραμματιστεί για απόψε (24/3) τουλάχιστον έξι φιλικά ματς, αν και στην σκανδιναβική χώρα καταγράφηκαν 2.286 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, ενώ έχασαν την ζωή τους 36 άνθρωποι.

Πρόκειται για αναμετρήσεις ομάδων που μετέχουν στην Γ΄ κατηγορία της Σουηδίας, στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και Β΄ ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ανγκελχολμς-Άστριο

Άλμχουλτς-Λόνσμποντα

Άλετς-Σπέρλινγκσχολμς

Άλερουμς-Μπίουβστορπς

Έρεμπρο U21-Ρίνινγκε

Τομέλιλα-Λουντς ΒΚ U21

Στόκσαντ-Κάρλμπεργκς

 

Τελευταία Νέα