Ο Κονσεϊσάο κράζει… γλυκά τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης! (vids)

Gazzetta team
Ο Κονσεϊσάο κράζει… γλυκά τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης! (vids)

bet365

Έντονα παράπονα του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, από την διαιτησία του Αρτούρ Σοάρες Ντίας, ο οποίος σφύριξε τον ημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη.

Επεισοδιακή, το λιγότερο, ήταν η τελευταία εβδομάδα για τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας. Την Τετάρτη (04/03), ο Πορτογάλος διαιτητής φέρεται να βίωσε την ελληνική «φιλοξενία» στον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Και, το βράδυ του Σαββάτου (07/03), τα… άκουσε από τον άλλοτε μέσο του ΠΑΟΚ και νυν προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε έντονα παράπονα για τα σφυρίγματά του, στο εντός έδρας 1-1 (18’ Μπεμπά – 32’ Ταρέμι) των Δράκων με την Ρίο Άβε.

«Μας ακυρώθηκε ένα γκολ για τρία εκατοστά. Αλλά πρέπει να αποδεχθούμε, είτε υπέρ είτε κατά, ότι υπάρχουν αυτές οι γραμμές και όλα εξαρτώνται από την στιγμή που μπαίνουν αυτές οι γραμμές. Δεν ξέρω τι να πω σε μια τέτοια κατάσταση» είπε αρχικά ο Κονσεϊσάο, προσθέτοντας πως «είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε, ακόμα και ένα πέναλτι του μεγέθους του Ναού των Κληρικών, το οποίο δεν μας δόθηκε».

Για την ιστορία, ο Ναός των Κληρικών θεωρείται εκκλησία – σύμβολο του Πόρτο και έχει ένα καμπαναριό 75 μέτρων, με αποτέλεσμα να είναι ορατό από όλα σχεδόν τα σημεία της πόλης!

«Θυμάμαι ότι πέρυσι στο Βίλα ντο Κόντε ο ίδιος διαιτητής, τον οποίο θεωρώ τον καλύτερο στην Πορτογαλία, δεν μας έδωσε δύο πέναλτι. Δεν τα πηγαίνει καλά μαζί μας» πρόσθεσε για τον Αρτούρ Σοάρες Ντίας, μετά από ένα αποτέλεσμα που διέκοψε ένα σερί έξι νικών.

Η Πόρτο απέτυχε έτσι να εκμεταλλευτεί τη νέα «γκέλα» της Μπενφίκα η οποία, με βασικούς τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη, έμεινε στο 1-1 (46’ Καρλίνιος – 51’ πέν. Πίζι / στο 76’, ο Πίζι έχασε πέναλτι) στην έδρα της Βιτόρια Σετούμπαλ, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Πόρτο παραμένει πρώτη και στο +1 από την μεγάλη της αντίπαλο.

 

Τελευταία Νέα