Λίβερπουλ, Αγιαξ και Μπενφίκα σε... πτώση

Gazzetta team
Λίβερπουλ, Αγιαξ και Μπενφίκα σε... πτώση

bet365

Τα αρνητικά αποτελέσματα τα οποία έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα η Λίβερπουλ, ο Αγιαξ και η Μπενφίκα έχει φέρει και... μουρμούρα στις εξέδρες.

Η Λίβερπουλ μπορεί να έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση της Premier League, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ένα αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο δεν αποφέρει καρπούς. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, μόνο μία φορά κατάφερε να πάρει τη νίκη κι αυτή ήταν κόντρα στην Γουέστ Χαμ με 3-2 στην Premier League. Στα υπόλοιπα μετράει τρεις ήττες.

Για το Champions League, ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην Premier League, η Γουότφορντ σταμάτησε το αήττητο σερί της με το εμφατικό 3-0 και τέλος γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι με 2-0 για το FA Cup.

Οσον αφορά την Μπενφίκα, είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα καθώς ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας αφήσει για τα καλά την Πόρτο στην δεύτερη. Τα αρνητικά αποτελέσματα και οι μέτριες εμφανίσεις «ανάγκασαν» τους Αετούς να υποχωρήσουν από την κορυφή.

Οχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά και στις υπόλοιπες διοργανώσεις (Europa League και Κύπελλο Πορτογαλίας) το συγκρότημα του Μπρούνο Λάγκ, αγνοεί τη νίκη από τις 24 Φεβρουαρίου.

Τέλος, ο Άγιαξ μπορεί την περυσινή σεζόν να ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Ευρώπη, ωστόσο φέτος μετά και τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, η πορεία της έχει πάρει την κατιούσα.
Ο Αίαντας, μετράει 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια του. Μοναδική νίκη ήταν κόντρα στην Χετάφε με 2-1 αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τους 16 του Europa League.

Δείτε παρακάτω και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το Transfermarkt:

 

Τελευταία Νέα