Ριέρα: «Περιμένω δίπλωμα προπονητή, έχω προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ριέρα: «Περιμένω δίπλωμα προπονητή, έχω προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία»

bet365

Ο Άλμπερτ Ριέρα αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κάνει μια νέα καριέρα ως προπονητής έχοντας ήδη προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία.

Ο παλαίμαχος διεθνής Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος την σεζόν 2010/11 πέρασε από τον Ολυμπιακό, προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του που θα τον βρει στους πάγκους. Μάλιστα παραδέχθηκε πως έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από Τουρκία και Ελλάδα.

«Έχω προτάσεις από Τουρκία και Ελλάδα, για να αναλάβω ομάδα. Ως νέος προπονητής, έχω κάποιες επαφές στην Ισπανία, οπότε υπάρχει και αυτή την επιλογή. Όνειρό μου είναι να δουλέψω στην Ισπανία στο υψηλό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Επίσης, θα μπορούσα να πάω και στη Ρωσία. Μπορεί να ξεκινήσω κάπου ως βοηθός. Μιλάω με διάφορες ομάδες και σύντομα πιστεύω θα έχω νεότερα», τόνισε ο Άλμπερτ Ριέρα προσθέτοντας:

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, καθώς τώρα θα πάρω το δίπλωμα του προπονητή. Περιμένω προτάσεις. Ξέρω ότι το να είσαι προπονητής είναι πιο δύσκολο, από το να είσαι παίκτης. Οι παίκτες υπογράφουν πολυετή συμβόλαια, ενώ οι προπονητές μπορεί να απομακρυνθούν ανά πάσα στιγμή».

 

Τελευταία Νέα