Χατζηδιάκος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (vid)

Gazzetta team
Χατζηδιάκος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (vid)

bet365

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ανανέωσε με την Άλκμααρ έως το 2024 και επιτέλους χαμογελάει και πάλι, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Άλκμααρ πιστεύει απόλυτα στον Παντελή Χατζηδιάκο. Για τον λόγο αυτό, η ολλανδική ομάδα έσπευσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνούς αμυντικού έως το 2024, παρ' ότι τον περασμένο Νοέμβριο υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

«Είμαι ευγνώμον στην Άλκμααρ. Στην φετινή σεζόν έδειξα τι χαρακτήρα διαθέτω, κέρδισα την θέση μου στην ομάδα και έπαιξα δύο ματς με την Εθνική Ελλάδας. Δυστυχώς τραυματίστηκα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός» υποστήριξε ο 23χρονος στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στην Άλκμααρ από το 2011, όταν ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής, σε ηλικία 14 ετών.

«Ο «Πάντα» είναι ένας βασικός μας παίκτης και για κάποιο λόγο έχει την φανέλα με το «3» στην πλάτη. Είναι ένας από τους παίκτες που μπορεί να πάει μπροστά την ομάδα» υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής Μαξ Χουίμπερτς, ο οποίος και εισηγήθηκε την επέκταση συμβολαίου του Χατζηδιάκου.

«Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από εκείνον και είμαι σίγουρος ότι θα εξελιχθεί και άλλο, όταν επιστρέψει με το καλό από τον τραυματισμό του» πρόσθεσε ο Χουίμπερτς για τον Έλληνα στόπερ.

 

Τελευταία Νέα