Equipe: Η κορυφαία 11άδα του 2019 (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Equipe: Η κορυφαία 11άδα του 2019 (pic)

bet365

Με πέντε παίκτες της Λίβερπουλ ανακοίνωσε η Equipe την κορυφαία 11άδα του 2019, όπως την ανέδειξε σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια.

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Η δημοφιλής γαλλική εφημερίδα παρουσίασε την καλύτερη 11άδα του έτους που έφυγε πριν από λίγες μέρες, με βάση την απόδοση των παικτών των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κατά τη διάρκεια του χρόνου που αποχώρησε.

Κάτω απ' τα δοκάρια η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσε να βρεθεί άλλος από τον Άλισον, με τους Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ – Άρνολντ και Φαν Ντάικ να έχουν παρέα τον Ντε Λιχτ της Γιουβέντους στην άμυνα.

Στα χαφ βρέθηκαν οι Ντε Γιόνγκ και Ντε Μπρόινε από Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Πιο μπροστά και αριστερά τοποθετήθηκε ο Σαντιό Μανέ, απέναντί του ο Λιονέλ Μέσι και στο δίδυμο της επίθεσης η Equipe τοποθέτησε τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα