Ελέγχουν τον Τσερίσεφ για ντόπινγκ έπειτα από δηλώσεις... του πατέρα του!

Κώστας Ζάλιαρης
Ελέγχουν τον Τσερίσεφ για ντόπινγκ έπειτα από δηλώσεις... του πατέρα του!

bet365

Η Παγκόσμια Οργάνωση Αντι-ντόπινγκ επιβεβαιώνει ότι διενεργείται έλεγχος στον Ντένις Τσερίσεφ για χρήση απαγορευμένων ουσιών πριν από την παρουσία του στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή να έχει πει πράγματα που έβαλαν τον διεθνή άσο σε μπελάδες!

Ο εκ των πρωταγωνιστών των διοργανωτών του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τέσσερα γκολ σε πέντε ματς, βρίσκεται στο στόχαστρο της WADA και καλείται να συνεργαστεί με τους ελέγχους από τους οποίους οφείλει να περάσει, έπειτα από τα λεγόμενα του πατέρα του.

Ο Ντιμίτρι Τσερίσεφ σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως ο γιος του, λάμβανε ενέσεις που βοηθούσαν στην ωρίμανση ορμονών τις οποίες είχε ανάγκη ο ποδοσφαιριστής ενόψει της συμμετοχής του στο Μουντιάλ της πατρίδας του.

Βέβαια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτές οι ενέσεις να έγιναν με πάσα νομιμότητα και να μην αφορούν στοιχεία που μπορούν να περιγραφούν ως ντόπινγκ για την ενίσχυση των προσπαθειών του παίκτη εντός αγωνιστικού χώρου.

Όπως και να 'χει, ο πατέρας του Τσερίσεφ, τον έβαλε σε μπελάδες, ωστόσο, προς το παρόν απολαμβάνει τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα