«Γι’ αυτό ναυάγησε του Σρνα στον ΠΑΟΚ» (pic)

«Γι’ αυτό ναυάγησε του Σρνα στον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Εκτενή αναφορά στους λόγους που δεν προχώρησε το deal ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ντάριο Σρνα, γίνεται από κροατικά και ουκρανικά Μέσα, που στέκονται αναλυτικά στο «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στη συμφωνία με τον 36χρονο Κροάτη αμυντικό, αλλά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του δεν προχώρησε και ο αρχηγός της Σαχτάρ Ντόνετσκ επέστρεψε μαζί με τον μάνατζερ του, Νταμίρ Στίματς, στην Ουκρανία δίχως να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γαλλία - Ιρλανδία! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Στα ρεπορτάζ των κροατικών ΜΜΕ, όπως αυτό της ιστοσελίδας «sportena.hr», γίνεται λεπτομερή αναφορά στα όσα συνέβησαν στο διάστημα της παρουσίας του Σρνα από το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Μαΐου όταν έφτασε μαζί με τον ατζέντη του στη Θεσσαλονίκη. «ΠΑΟΚ και Σρνα συμφώνησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου, που υποτίθεται ότι θα ήταν για ένα χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ένα άλλο. Ολα είχαν τελειώσει την Πέμπτη, ο Σρνα θα έπρεπε να παρουσιάζεται από τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως συμβαίνει συχνά με τις μεταγραφές των παικτών - η συμφωνία χάλασε τις τελευταίες στιγμές», αναφέρεται χαρακτηριστικά, κάτι που επιβεβαιώνουν και ουκρανικά ΜΜΕ, που ασχολούνται με το θέμα της μεταγραφής.

Ο Κροάτης αμυντικός δεν πρόκειται να υπογράψει στην ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Ουκρανία, όπου θα περιμένει την αναστολή τιμωρίας του για την υπόθεση ντόπινγκ στις 22 Αυγούστου.

«Αν και υπήρξε συμφωνία στην συνέχεια υπήρξε μια αλλαγή στο πλαίσιο της συνεργασίας, με την οποία ο Σρνα διαφώνησε» σημειώνεται με σαφές αναφορές στο ρόλο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να διαφώνησε με την επιλογή που έγινε από τον Λούμπος Μίχελ.

Οι Κροάτες και οι Ουκρανοί σημειώνουν, επίσης, ότι ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε πλήρη ελευθερία και μεγαλύτερη δύναμη στο θέμα των μεταγραφών στον Λουτσέσκου, που προφανώς λόγω και της παρουσίας του Λέο Μάτος στην ίδια θέση δε θέλησε να μπει στη διαδικασία της επιλογής για τη θέση του δεξιού μπακ.

 

Τελευταία Νέα