O Σαμπράνο υπέγραψε στην Ντιναμό Κιέβου

Σταύρος Σουντουλίδης
O Σαμπράνο υπέγραψε στην Ντιναμό Κιέβου

bet365

Ο Περουβιανός πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμφώνησε με την ουκρανική ομάδα και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τρέχει να προλάβει τα ματς με την ΑΕΚ.

Ο Κάρλος Σαμπράνο θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια παίκτης της Ντιναμό Κιέβου και μετά την οριστική συμφωνία με την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα ταξιδέψει στην Μαρμπέγια της Ισπανίας προκειμένου από την Πέμπτη (31/1) να ενσωματωθεί στην αποστολή και στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

«Έχω περάσει ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψα για 4 χρόνια και μόλις έφτασα στη Μαδρίτη, θα πάω στη Μαρμπέγια για την προετοιμασία. Την Πέμπτη θα ξεκινήσω προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα. Δόξα τω Θεώ έχω ένα καλό συμβόλαιο σε μια μεγάλη ομάδα. Η προοπτική του συλλόγου να με εντάξει στο δυναμικό του είναι η γρήγορη ένταξη μου στην ομάδα προκειμένου να αγωνιστώ στα παιχνίδια του Europa League απέναντι στην ΑΕΚ», υποστήριξε ο 28χρονος Περουβιανός αμυντικός.

Ο Σαμπράνο είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, με την αποβολή του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ να αποτελεί σημείο ρήξης με τον ΠΑΟΚ, που επέλεξε να μην ανανεώσει την συνεργασία μαζί του και μετά το πρώτο εξάμηνο της συμφωνίας.

Συνολικά μέτρησε 8 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα