Επίθεση οπαδών της Χάιντουκ σε Γκέντσογλου και διάψευση(vid)

Gazzetta team
Επίθεση οπαδών της Χάιντουκ σε Γκέντσογλου και διάψευση(vid)

bet365

Εκρηκτική η κατάσταση στη Χάιντουκ, οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Σάββας Γκέντσογλου. Διαψεύδουν οι οργανωμένοι.

Η Χάιντουκ γνώρισε ντροπιαστική ήττα 3-2 εντός έδρας από τη Ρούντες και οι οπαδοί ξέσπασαν την οργή τους. Η άρνηση των παικτών να συνομιλήσουν μαζί τους έπειτα το τέλος του ματς προκάλεσε την ντροπιαστική αντίδραση των . Ειδικότερα, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του πρώην παίκτη του Ηρακλή Ψαχνών Φρανκ Οχάντζα, ενώ του επιτέθηκαν με ρατσιστικές εκφράσεις. Ωστόσο, στο στόχαστρο μπήκε και ο Σάββας Γκέντσογλου, με πληροφορίες -που δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία- να τονίζουν πως του έσπασαν το αυτοκίνητο. O πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα τον τελευταίο μήνα, αφού οι οπαδοί δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την έντονη παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι Κροάτες υποστηρίζουν πως ο Ελληνας ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό του και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι οπαδοί «Torcida» σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο ή επίθεσης προς τους παίκτες της ομάδας, οπότε δεν μπορούμε να διαψεύσουμε ανεπιβεβαίωτες ιστορίες και εικασίες...»

 

Τελευταία Νέα