Novileague: Φινάλε με σούπερ προσφορά*

Gazzetta team
Novileague: Φινάλε με σούπερ προσφορά*

bet365

Η 5η και τελευταία περίοδος της ανανεωμένης Novileague ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν, λοιπόν, για το φινάλε του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet! Με τις δύο τελευταίες μονομαχίες των κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων θα πέσει η αυλαία, που φέρνει μαζί της μία νέα πρόσφορα, με 100 ευρώ για τους νικητές.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανοίγουν τον χορό των ευρωπαϊκών τελικών, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους για το τρόπαιο του Europa League. Η υπέροχη αρένα του Γκντανσκ φιλοξενεί τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα γίνει με παρουσία 9.500 θεατών!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βιώνει ένδοξες στιγμές! Έφτασε για πρώτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης, το πέτυχε αήττητη (12-2-0) και έχει την δυνατότητα να κατακτήσει τον σπουδαιότερο τίτλο της ιστορίας της. Ένας θετικός οιωνός για το «κίτρινο υποβρύχιο», είναι το γεγονός ότι στους δύο πρότερους ευρωπαϊκούς τελικούς που συμμετείχε, κέρδισε (2003, 2004 Intertoto).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στοχεύουν εδώ και καιρό το συγκεκριμένο ματς, έχοντας μείνει εκτός διεκδίκησης τροπαίων στις διοργανώσεις του «Νησιού». Το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν εξαιρετικό στα νοκ άουτ, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,25 γκολ ανά ματς, ενώ γνώρισε μόνο μία ήττα (5-2-1). Γι’ αυτό τον λόγο φέρει τον τίτλο του απόλυτου φαβορί.

Η Γιουνάιτεντ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου το 2017, κάτι που επιθυμεί να επαναλάβει και να γίνει η 4η ομάδα την τρέχουσα δεκαετία που κατακτά δύο φορές τον τίτλο. Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει να ξεπεράσει τον πολυνίκη προπονητή, Ουνάι Έμερι! Ο Ισπανός μετράει 3 κατακτήσεις μέχρι στιγμής, ενώ τούτη είναι η 5η παρουσία του σε τελικό.

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, θα μπορούσε να μπει ο τίτλος «όλα στο μηδέν». Το παραπάνω πηγάζει από τις τέσσερις «λευκές» ισοπαλίες που εμφανίστηκαν στις προηγούμενες συγκρούσεις τους (4/4 0-0).

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά μεταξύ τους σκορ: 0-0 (4)

  • Πιο συχνά σκορ της Βιγιαρεάλ κόντρα σε Άγγλους: 0-0 (6), 2-1 (4), 3-0 (3)

  • Πιο συχνά σκορ της Μάντσεστερ κόντρα σε Ισπανούς: 0-0 (13), 2-1 (9), 2-0 (7)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Μπρούνο Φερνάντες (28), Ράσφορντ (21), Καβάνι (16) – Μορένο (29), Αλκάθερ (12), Μπάκα (9)

  • Πιο συχνά σκορ στο φετινό Europa League: 0-2 (33), 0-1 (31), 2-1 (30), 3-0 (25), 1-0 (25)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα