Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μαρτίνς με τρία στόπερ και δεξί μπακ τον Ανδρούτσο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δοκιμή του Μαρτίνς με τρία στόπερ και δεξί μπακ τον Ανδρούτσο (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε μία βασική του δοκιμή στον Ρέντη έβαλε και σχήμα με τρία στόπερ και μαζί Μπα, Σωκράτη και Χολέμπας αλλά και δεξί μπακ τον Ανδρούτσο.
Μέχρι πρότινος η εκτίμηση που υπήρχε για την 11άδα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ τη Πέμπτη ήταν για ένα 4-3-3 με βασικό τον Φορτούνη. Ωστόσο μία τελευταία βασική δοκιμή του Μαρτίνς στον Ρέντη απείχε από αυτό.
Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν είχε σε μία βασική δοκιμή του σχήμα με τρία στόπερ, τους Σωκράτη, Μπα και Χολέμπας, δεξιό μπακ τον Ανδρούτσο και μία τετράδα πίσω από τον Ελ Αραμπί με Φορτούνη - Μασούρα - Καμαρά - Εμβιλά. Ένα σχήμα σε 3-4-3 δηλαδή με Σα - Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτη, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ - Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα και Φορτούνη - Ελ Αραμπί. Αν και μπορεί να το δει κανείς και σαν 3-5-2 με Χολέμπας, Μπα και Σωκράτη ως στόπερ και τον Φορτούνη κοντά στον Ελ Αραμπί ως δεύτερο επιθετικό. Κοινώς ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να θέλει ή να σκέφτεται το πως να θωρακίσει περισσότερο τα μετόπισθεν.
Προφανώς και ότι έγινε αυτή η δοκιμή δεν σημαίνει πως θα δούμε ακριβώς αυτή την 11άδα. Είναι ένα δείγμα προθέσεων όμως. Πάντως αυτός ο σχηματισμός δεν είναι κάτι το σύνηθες για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή μία διάταξη με τρία στόπερ και όχι το 4-3-3.
Με τρία στόπερ πίσω ο Μαρτίνς είχε παίξει στον αγώνα κόντρα στη Σίτι (στο 0-1). Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ξεκινήσει το ματς αυτό με τον Σα στο τέρμα, τους Μπα, Σεμέδο, Σισέ στα στόπερ, τον Ραφίνια δεξιό μπακ-χαφ, τον Ντρέγκερ αριστερό, τον Πέπε «εξάρι», τον Εμβιλά ένα κλικ πιο μπροστά, τον Καμαρά αριστερά αλλά συνέκλινε στον άξονα, τον Μασούρα δεξιά και τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή που αναχωρεί για την Αγγλία ο Μαρτίνς έχει τους εξής παίκτες: Σα, Τζολάκη, Καραργύρη, Λαλά, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλή, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα