Ολυμπιακός: Η αναμονή για Μπα και το ελαφρύ προβάδισμα του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Η αναμονή για Μπα και το ελαφρύ προβάδισμα του Φορτούνη

bet365

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ουσεϊνού Μπα να μπει την Τετάρτη σε πλήρεις προπονητικούς ρυθμούς ενώ ο Φορτούνης είναι ένα... κλικ πιο πάνω από τον Βαλμπουενά για την 11άδα.
Τα δεδομένα σχετικά με τους 11 του Μαρτίνς για την Άρσεναλ - και ενώ περιμένουμε βέβαια τις πιο ουσιώδεις δοκιμές από τον κόουτς του Ολυμπιακού - σας τα έχουμε μεταφέρει από τη Δευτέρα. Άλλωστε είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και μεγάλης έντασης.
Σε σχέση με τα αγωνιστικά αυτό το διήμερο ο Μπα πήγε με θεραπείες και πιο συντηρητικά λόγω του θέματος με τη μέση του. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως την Τετάρτη θα μπει σε προπονητικούς ρυθμούς για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Σε αυτό το 4-3-3 του Πορτογάλου κόουτς για την Άρσεναλ και το ματς της Πέμπτης (22.00, Καραϊσκάκη) ο Φορτούνης δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Βαλμπουενά. Μία διάταξη δηλαδή με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ και άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) με Λαλά, Μπα, Σωκράτη και Ρέαμπτσιουκ, μεσαία γραμμή με Εμβιλά - Μπουχαλάκη και Καμαρά και μπροστά τον Μπρούμα με τον Ελ Αραμπί και μαζί τους τον Φορτούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα