Χασάν: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής είναι πάντα εκεί! (vid)

Χασάν: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής είναι πάντα εκεί! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Χασάν: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής είναι πάντα εκεί! (vid)

bet365

Ο Χασάν, για άλλη μια φορά ήταν εκεί. Στα μεγάλα ραντεβού, στα μεγάλα γκολ ήταν... εκεί! Ο άνθρωπος που έχει μάθει να χαρίζει νίκες και προκρίσεις στο τέλος. Ο άνθρωπος που κλείνει την αυλαία και κερδίζει το χειροκρότημα. Ο Χασάν, που αρνείται την ήττα ήταν εκεί!
Άλμπα - Παναθηναϊκός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Όταν τα πράγματα είναι μαύρα, για τον Ολυμπιακό, ο Χασάν είναι να εκεί να ρίξει... φως με τα γκολ του και να φωτίσει το δρόμο της νίκης ή της πρόκρισης. Ενας παίκτης που έχει περάσει τόσα.

Ενας παίκτης, που ουδείς τον πίστεψε εξ αρχής. Ενας παίκτης που έχει μάθει να κερδίζει... χάνοντας. Ο θάνατος του πατέρα του ήταν σίγουρα το πιο ισχυρό πλήγμα στην προσωπική του ζωή. Ο Χασάν, δεν το βάζει κάτω ποτέ. Δεν έχει μάθει έτσι.

Φέτος, το πρόβλημα με τον κορονοϊό τον άφησε εκτός για αρκετό διάστημα, ενώ οι επιπλοκές που υπήρξαν από τον ιό έκαναν την ομάδα να έχει στο μυαλό της και τη λύση να κινηθεί για ένα ακόμα φορ.

Ο ίδιος, όμως, δήλωσε «παρών». Ο Μαρτίνς τον περίμενε και δικαιώθηκε. Ξανά!

  • Στις 17/1 του 2021 θυμίζει σ' όλους ότι δεν έχει χάσει την επαφή του με τα δίχτυα. Είναι το πρώτο του γκολ μετά την περιπέτεια με την υγεία του. Μάλιστα, το γκολ αυτό έρχεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στον ΠΑΣ.

  • Φυσικά, το πρώτο «μεγάλο» φετινό του γκολ ήταν αυτό απέναντι στη Μαρσέιγ. Μπήκε στο ματς στο 84' και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα του την ευρωπαϊκή της συνέχεια.
  • ​Λίγους μήνες μετά καλείται να βάλει ένα γκολ, που θα έδινε στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι του στο Europa League. Και το είναι πιστός και σ' αυτό το ραντεβού. Ο «Φαραώ» μπήκε στο ματς στο 79' και στο 88', μόλις 9' λεπτά από την είσοδό του στο Φίλιπς Στάντιον, ξαπλώνει στο χορτάρι και με... τάκλιν βάζει την μπάλα στα δίχτυα του Εμβογκό. ​

Φυσικά, αυτά δεν είναι τα μόνα γκολ της... τελευταίας στιγμή που έχει πετύχει.

  • Στις 9/2 του 2020 μπαίνει στο ματς στο 59' αντί του Μασούρα και στο 90' η πάσα του Βαλμπουενά γίνεται ασίστ με τον Χασάν να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να δίνει στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη με 1-0.

  • Το πρώτο «χτύπημα», όμως, ήταν το 2018. Ο Μαρτίνς τον βάζει στο 73' αντί του Μπουχαλάκη σ' ένα ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Χασάν είναι... εκεί! Ο Ομάρ του κάνει την ασίστ κι εκείνος σκοράρει λυτρώνοντας την ομάδα του και δίνοντάς την ευκαιρία να πετύχει την 4η σερί της νίκη στο πρωτάθλημα.​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα