Ο Τουρπέν σφυρίζει το Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Τουρπέν σφυρίζει το Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός

bet365

Η UEFA όρισε τον elite διαιτητή, Κλεμέν Τουρπέν να σφυρίξει την ρεβάνς μεταξύ Ολυμπιακού και Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για τους «32» του Europa League.

Η UEFA όρισε τον Γάλλο, Κλεμάν Τουρπέν για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Τουρπέν θα σφυρίξει σε αγώνα των «ερυθρολεύκων», καθώς ήταν αυτός ο είχε διαιτητεύσει τον πρώτο αγώνα με την Γουλβς, στις 12 Μαρτίου 2020, για τη φάση των «16» του Europa League, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οπως επίσης ο Γάλλος ρέφερι ήταν η «σφυρίχτρα» του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-2) για τα play-off του περυσινού Πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ - Άρης 0-0. Οπως επίσης είχε διευθύνει και το Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ (2-1)

Ο Τουρπέν στο Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα