Αναζητείται έδρα για το Μπενφίκα - Αρσεναλ

Κώστας Τόπας
Αναζητείται έδρα για το Μπενφίκα - Αρσεναλ

bet365

Νέα έδρα για το πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League, κόντρα στην Άρσεναλ. αναζητεί η Μπενφίκα μιας και η Πορτογαλία βρίσκεται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας, λόγω κορονοϊού.

Στις 18 Φεβρουαρίου Μπενφίκα και Άρσεναλ κοντράρουν τις δυνάμεις τους, για τη φάση των «32» του Europa League, με την ομάδα της Λισαβόνας να βρίσκεται σε αναζήτηση πόλης και γηπέδου, ώστε να διεξαχθεί το ματς

Κι αυτό διότι η Πορτογαλία βρίσκεται στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας και σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό, τον Μπόρις Τζόνσον, όσοι έρχονται από χώρες που βρίσκονται στη λίστα, θα είναι υποχρεωμένοι να μπουν σε καραντίνα δέκα ημερών.

Ετσι αυτό σημαίνει ότι οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να απέχουν από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, είτε αυτές είναι προπονήσεις είτε είναι αγώνες, για τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά την επιστροφή της από την Πορτογαλία.

Πάντως, η UEFA είχε μεριμνήσει για τέτοιου είδους αποφάσεις και επιτρέπει την αλλαγή έδρας ακόμα και χώρας για τη διεξαγωγή αγώνων. Μένει να παρθεί η απόφαση για το που θα διεξαχθεί τελική η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα