Άγιαξ - Αϊντχόφεν 2-2: Ο Ζάχαβι ήθελε, αλλά ο «Αίαντας» έσωσε το βαθμό! (pics, vid)

Άγιαξ - Αϊντχόφεν 2-2: Ο Ζάχαβι ήθελε, αλλά ο «Αίαντας» έσωσε το βαθμό! (pics, vid)

bet365

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε 2-0 στο Άμστερνταμ, αλλά ο Άγιαξ έκανε την ανατροπή και απέσπασε ισοπαλία 2-2. Η PSV έφτασε τα 5000 γκολ στην Eredevisie.

Τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή έχασε η Αϊντχόφεν, η οποία παρά το 0-2 στο Αμστερνταμ αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη 2-2 με τον Αγιαξ. Ο Άιαντας έμεινε στην κορυφή με 35 βαθμούς και ακολουθεί η PSV με 34. Σούπερ ο Ζάχαβι, ξεπέρασε τα 5000 γκολ (5001) στην Eredivisie η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

O Σμιντ που δεν είχε στη διάθεσή του τον Γκέτσε παρουσίασε την Αϊντχόφεν με 4-4-2, τον Μβογκό κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους: Ντέμφρις, Τεζε, Μποσκαλι και Μαξ. Ο Ροζάριο επέστρεψε στο κέντρο και δίπλα του ο Σανγκαρέ. Ο Γκάκπο βρέθηκε στα δεξιά, ο Ιχατάρεν στα με τους Ζάχαβι, Μάλεν να είναι στην επίθεση. Ο Ζάχαβι επέστρεψε ορεξάτος από τον τραυματισμό και στο 2ο λεπτό από εξαιρετική ασίστ του Μάλεν πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα. Η PSV ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της και στο 21ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ακόμα μια εξαιρετική συνεργασία Μάλεν - Ζάχαβι και ο Ισραηλινός πέτυχε το 2-0 και παράλληλα το γκολ Νο 5001 για την ομάδα του στη διοργάνωση. Ο Αγιαξ ανέβασε ρυθμό μετά το 25', πίεσε αρκετά και στο 28' είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Τάντιτς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μετά το ημίωρο, είχαν τον έλεγχο και στο 40' μπήκαν ξανά στο «κόλπο», όταν από ασίστ του Τάντιτς ο Πρόμες μείωσε σε 2-1. Ο Τεν Χαγκ πέρασε στο ματς τον Αλέ (η ακριβότερη μεταγραφή του Αγιαξ) και ο Ιβοριανός τον δικαίωσε. Στο 50' το γκολ του δε μέτρησε, αλλά στο 65' από δική του ασίστ ο Άντονι πέτυχε το 2-2. Ο Αγιαξ είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε, αλλά ο Ζάχαβι ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία για χατ τρικ, αλλά νικήθηκε από τον Ονανά.

Image

Image

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα