Λέστερ-ΑΕΚ: Να βγάλει αντίδραση

Κώστας Τόπας
Λέστερ-ΑΕΚ: Να βγάλει αντίδραση

bet365

Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο της παιχνίδι φέτος στην Ευρώπη, απέναντι στη Λέστερ (22:00 - Cosmote Sport 2) στο «King Power Stadium», θέλοντας να πραγματοποιήσει μία θετική εμφάνιση μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Λέστερ - ΑΕΚ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μετά την προπόνηση της Τρίτης στα Σπάτα και τις ομιλίες του Δημήτρη Μελισσανίδη και των οπαδών της ΑΕΚ προς τους παίκτες, η Ενωση καλείται απόψε να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση έχοντας μόνο αγωνιστικό κίνητρο.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά και αυτές ολοκληρώθηκαν μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ με 4-2 από την Μπράγκα.

Οσον αφορά την αποστολή, στο Λέστερ δεν ταξίδεψαν οι Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λόπες αλλά και ο Μάρκο Λιβάια, ο οποίος υπέστη μια κάκωση στην ποδοκνημική από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός έμειναν φυσικά και ο τιμωρημένος για τον αγώνα με τη Λέστερ, Ινσούα (κάτι που σημαίνει ότι ο μόνος διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο νεαρός Μιτάι) αλλά και οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Μάσιμο Καρέρα όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει την ομάδα σε 3-5-2 με τους Τσιντώτα, Μιτάι, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνα, Βασιλαντωνόπουλο, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Από την άλλη ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς θα στερηθεί και στο ματς με την ΑΕΚ τις υπηρεσίες του δεξιού μπακ Τίμοθι Καστάν και του κεντρικού αμυντικού Τσαγκλάρ Σογιουντσού, ενώ εκτός παραμένουν και οι Ρικάρντο Περέιρα (δεξιός μπακ) και Ντάνιελ Άμαρτι (μεσοαμυντικός).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βέλγος, Λόρενς Βίσερ, όπως όρισε η UEFA.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα