Μαρτίνες: «Να γράψουμε ιστορία με την 1η θέση» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνες: «Να γράψουμε ιστορία με την 1η θέση» (vid)

bet365

Τι είπαν ο Ντιέγκο Μαρτίνες κι ο Χόρχε Μολίνα στην συνέντευξη Τύπου της Γρανάδα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η αποστολή της Γρανάδα βρίσκεται από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές και δεν μπορεί να υπολογίζει σε έξι παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών και είναι οι Βίκο, Αζίζ, Ντίαζ, Βαγέχο, Μοντόρο, και Λοθάνο.

Στην συνέντευξη Τύπου, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, ο Ισπανός προπονητής και ο Χόρχε Μολίνα απαντώντας στις ερωτήσεις των Ισπανών δημοσιογράφων στάθηκαν στην αξία της νίκης και της πρωτιάς στον όμιλο.

«Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή παικτών που έχουν λιγότερα λεπτά μέχρι τώρα. Θα παλέψουμε για την 1η θέση κι είναι κάτι ιστορικό για εμάς. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Είναι καλό για την ομάδα, το γεγονός ότι είχαμε το χρόνο για μία σωστή αποθεραπεία και προετοιμαστήκαμε για ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, που ήταν και η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο στο πρώτο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πριν από ένα μήνα, μας δυσκόλεψε πολύ, ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια για εμάς. Είναι μία σκληρή ομάδα, προηγήθηκαν με 2-0 στο ματς με την PSV. Ξέρουμε που βρισκόμαστε, έχουμε απέναντί μας σημαντικές ομάδες και θέλουμε να το απολαύσουμε», τόνισε ο Ντιέγκο Μαρτίνες.

Ο Χόρχε Μολίνα από την πλευρά του είπε:

«Δεχόμαστε την κριτική, αλλά διανύουμε μία εξαιρετική σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα, επειδή στα τελευταία παιχνίδια κάναμε κάποια λάθη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κάθε λεπτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα