ΠΑΟΚ: Πρώτη ευρωπαϊκή ήττα έχοντας προηγηθεί με 0-2 (vids)

ΠΑΟΚ: Πρώτη ευρωπαϊκή ήττα έχοντας προηγηθεί με 0-2 (vids)

ΠΑΟΚ: Πρώτη ευρωπαϊκή ήττα έχοντας προηγηθεί με 0-2 (vids)

bet365

Σε είκοσι ευρωπαϊκούς αγώνες μακριά από την έδρα του ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 2 γκολ και πάνω, αλλά είναι η πρώτη φορά που φεύγει ηττημένος από το γήπεδο έχοντας προηγηθεί με 0-2!

To να προηγείσαι με 0-2 σε εκτός έδρας παιχνίδι και στο τέλος να χάνεις δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα. Όμως, συνέβη κι αυτό το βράδυ της Πέμπτης (26/11) στο «Phillips Stadium»…

Τα γκολ των Βαρέλα και Τζόλη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κόντρα στην PSV έβαλαν τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» δεν μπόρεσαν να φύγουν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από το Αϊντχόφεν, καθώς η ολλανδική ομάδα έφτασε στην ολική ανατροπή και τη νίκη με 3-2.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του «Δικεφάλου», μακριά από την Τούμπα, έχοντας προηγηθεί στο σκορ με 0-2!

Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 2 γκολ και πάνω σε είκοσι ευρωπαϊκούς αγώνες μακριά από την έδρα του, με απολογισμό: 2 ήττες (η μια από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-2 και η άλλη από την PSV με 3-2), 3 ισοπαλίες (Πρίμπραμ - ΠΑΟΚ 2-2, Μέταλουργκ - ΠΑΟΚ 2-2, Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ 2-2) και 15 νίκες.

Και στις δεκαπέντε αυτές νίκες, προηγήθηκε με 0-2, αλλά είτε διεύρυνε το υπέρ του σκορ, είτε κράτησε μέχρι το τέλος και έφυγε νικητής από το γήπεδο. Ακόμα και μέσα στο «White hart Lane»!

Η τελευταία φορά που ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2 και κινδύνεψε με ανατροπή ήταν τον Νοέμβριο του 2016 στο «Αρτέμιο Φράνκι». Απέναντι στη Φιορεντίνα μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη στα γκολ των Σάχοφ (5’) και Κάμπος (36’), η ιταλική ομάδα απάντησε με τα τέρματα των Μπερναντέσκι (33’) και Μπαμπακάρ (50’), αλλά ο «Δικέφαλος» πήρε τη νίκη με το «μπάζερ μπίτερ» του Γκάρι Ροντρίγκες στο 90’+3 της αναμέτρησης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα