Γκαρσία: «Εγώ φταίω για τα αμυντικά λάθη»

Γκαρσία: «Εγώ φταίω για τα αμυντικά λάθη»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Εγώ φταίω για τα αμυντικά λάθη»

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες για τα αμυντικά λάθη της ομάδας του ΠΑΟΚ στην ήττα με σκορ 3-2 στο παιχνίδι της Ολλανδίας.
Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε στη COSMOTE TV για:
Το τι έλλειψε από τον ΠΑΟΚ: Μπήκαμε καλά στο α' μέρος. Πατήσαμε καλά και σκοράραμε 2 φορές. Μετά κάναμε κάποια αμυντικά λάθη. Μετά το 2-1 είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε 3ο γκολ σε αντεπίθεση. Έχουν καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη και αμυντικά και αυτό είναι κομμάτι δικό μου.
Τον Τσιγγάρα: Ναι πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με πρώτο παιχνίδι του ως βασικός. Είναι μικρός. Εγώ πρέπει να δουλεύω και όλη η ομάδα. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά μέχρι το τέλος. Κάναμε αμυντικά λάθη και φταίω εγώ.
Τη συνέχεια: Με δουλειά βελτιωνόμαστε. Αλλάξαμε το σύστημα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θέλει δουλειά. Πρέπει να το κάνω πιο καλά εγώ.
Θέλει δουλειά. Έχουμε παίκτες. Έχουμε σέντερ φορ. Έχουμε νέα παιδιά. Θέλει εμπιστοσύνη και υπομονή. Είμαστε ευχαριστημένοι διότι δουλεύουν. Κάποιες φορές θα βάλουμε γκολ και άλλες όχι.
Την επόμενη αγωνιστική: Τώρα έχουμε την Κυριακή τη Λαμία. Θα είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε δουλειά και να πάρουν ευκαιρία και τα άλλα παιδιά που δεν έπαιξαν. Υγεία να έχουμε.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED