Γρανάδα – Ομόνοια 2-1: Οι Ισπανοί αγκάλιασαν την πρόκριση (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα – Ομόνοια 2-1: Οι Ισπανοί αγκάλιασαν την πρόκριση (vid)

bet365

Η Γρανάδα έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Ομόνοιας (2-1) και έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια του πέμπτου ομίλου για τους «32» του Europa League.

Προβάδισμα πρόκρισης στους «32» του Europa League πήρε η Γρανάδα στον πέμπτο όμιλο. Η ισπανική ομάδα λύγισε με δυσκολία την αξιόμαχη Ομόνοια (2-1) και είναι σταθερά στην πρώτη θέση, στο +4 από την Αϊντχόφεν, η οποία νίκησε με ανατροπή τον ΠΑΟΚ.

Ο Λουίς Σουάρες, η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Γρανάδα, άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ για την ομάδα του Ντιέγο Μαρτίνεθ (8'), η οποία έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, με τον Φαμπιάνο να πραγματοποιεί μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση.

Η Ομόνοια δεν το έβαλε κάτω, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Έρνεστ Ασάντε (60') αλλά ο Αλμπέρτο Σόρο, ο οποίος είχε δώσει την ασίστ στο πρώτο γκολ, σημείωσε το δεύτερο για τους Ανδαλουσιανούς (73'), οι οποίοι έχουν πλέον σημαντικό προβάδισμα.

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα – Νεουέν Πέρεθ (66' Φουλκιέ), Ντουάρτε, Βαγέχο, Νέβα – Ερέρα, Μίγια – Σολδάδο (79' Μολίνα), Γκοναλόνς (66' Ματσίς), Σόρο (79' Πουέρτας) - Σουάρες (78' Ετεκί).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο – Χούμποτσαν, Λανγκ, Λίφτνερ, Κίκο (59' Λέτσιακς) - Μαυρίας, Σεού (58' Τζόρντι Γκόμεθ), Κούσουλος – Τζιονής (58' Τιάγκο Σάντος), Κακουλής (74' Σενέ), Μποτεάκ (36' λ. τρ. Ασάντε).

Αποτελέσματα
Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2
Γρανάδα – Ομόνοια 2-1

Βαθμολογία
1.Γρανάδα 10 (6-2)
2.Αϊντχόφεν 6 (7-8)
3.ΠΑΟΚ 5 (7-5)
4.Ομόνοια 1 (3-7)

Επόμενη αγωνιστική (03/12):
Γρανάδα – Αϊντχόφεν
Ομόνοια – ΠΑΟΚ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα