Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε» (vid)

Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε» (vid)

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε» (vid)

bet365

Με δύο γκολ και μια ασίστ ο Άντρια Ζίβκοβιτς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον «ασπρόμαυρο» θρίαμβο επί της PSV σε μια «φανταστική νίκη για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα της εντυπωσιακής επικράτησης του ΠΑΟΚ επί της PSV Αϊντχόφεν. Με δύο γκολ-καρμπόν, με σουτ-βολίδα στην κλειστή γωνία του Μβογκό, μια ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης από τον Σβαμπ, ο Άντρια Ζίβκοβιτς είχε τεράστια συνεισφορά στο εκρηκτικό εικοσάλεπτο της μεγάλης «ασπρόμαυρης» ανατροπής.

«Ήταν μια φανταστική νύχτα για όλη την οικογένεια και όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ. Μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πιο επιθετικοί κι όπως είδατε πετύχαμε το πρώτο γκολ και αλλάξαμε το παιχνίδι.

Σήμερα (σ.σ. χθες) όλοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έκαναν καλό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους φίλους του ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε», είπε ο 24χρονος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα