Ινγκασον: «Σύντομα η ομάδα θα είναι στο 100%»

Gazzetta team
Ινγκασον: «Σύντομα η ομάδα θα είναι στο 100%»

bet365

Οι δηλώσεις του Ισλανδού αμυντικού του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League..

Ο Ίνγκι Ίνγκασον, που έχει αγωνιστεί για ένα εξάμηνο στη Γρανάδα τη σεζόν 2015-16, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

«Είναι σε καλό μομέντουμ η αντίπαλος, είναι δυνατή ομάδα. Είναι δυνατή και στο επιθετικό κομμάτι και στο αμυντικό. Έχουν δείξει την αξία τους αφού βρίσκονται εδώ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είχαμε μία καλή εβδομάδα και είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Ισλανδός στόπερ.

Για το πόσο άλλαξε η Γρανάδα από όταν αγωνιζόταν στην ισπανική ομάδα και ποια είναι το φαβορί:

«Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά από όταν ήμουν εδώ. Πάνε 4 χρόνια και μόλις 2 παίκτες είναι στο ρόστερ από τότε. Είναι μια ομάδα που έχει αποκτήσει καλούς ποδοσφαιριστές. Νομίζω είναι εύκολο να μιλάμε για φαβορί. Μιλάμε όμως για ένα παιχνίδι 50-50 θα μπορούσε κανείς να πει ότι επειδή η Γρανάδα παίζει εντός έδρας έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά αυτό λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό έχει χαθεί. Περιμένω ένα καλό και έντονο παιχνίδι. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το αν τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής δημιουργούν πίεση:

«Σίγουρα αφού μιλάμε για 6 αγωνιστικές τα πράγματα θα είναι κλειστά και κοντά. Όλες οι ομάδες θα πάρουν βαθμούς από όλους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό να κοιτάμε πίσω κα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στον αυριανό αγώνα. Κάθε μέρα η ομάδα βελτιώνεται. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Αναμένω ότι σύντομα η ομάδα θα είναι στο 100% και πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα