Έτοιμη η ΑΕΚ για Μπράγκα, έβγαλε και την τελευταία προπόνηση ο Ινσούα (pics)

Έτοιμη η ΑΕΚ για Μπράγκα, έβγαλε και την τελευταία προπόνηση ο Ινσούα (pics)

Δημήτρης Βέργος
Έτοιμη η ΑΕΚ για Μπράγκα, έβγαλε και την τελευταία προπόνηση ο Ινσούα (pics)

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Μπράγκα, με τον Μάσιμο Καρέρα να θέλει να δει τη μαχητικότητα και τη συγκέντρωση που απαιτείται από την πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Προπονήθηκε ξανά χωρίς προβλήματα ο Ινσούα.

Έτοιμη για την πρεμιέρα στον όμιλο του Europa League κόντρα στην Μπράγκα είναι η ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους με προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η πρόκριση από τον όμιλο και πως οι παίκτες του θα πρέπει να βάλουν τις βάσεις αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης (22/10 – 22:00) για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου.

Ο Εμάνουελ Ινσούα έβγαλε κανονικά και την τελευταία προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και πλέον είναι θέμα του Ιταλού κόουτς αν τον επιλέξει τελικά να αγωνιστεί ή αν αποφασίσει να ξεκινήσει τον Λόπες και να μην ρισκάρει ούτε ελάχιστο με τον Αργεντινό.

Ο Καρέρα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ένα 3-5-2, περιμένοντας να δει μαχητικότητα και συγκέντρωση από τους παίκτες του από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Μια πιθανή ενδεκάδα είναι με: τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα οι Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου (θέση διεκδικεί πάντως και ο Σβάρνας), αριστερά ο Λόπες (ή ο Ινσούα) και δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος, τριάδα στον άξονα οι Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος και μπροστά Λιβάια με Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ.

Αντίθετα σε περίπτωση που πήγαινε σε ένα 4-3-3 δεν αλλάζουν πολλά καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα αφαιρεθεί ένας στόπερ από την ενδεκάδα (ο Νεντελτσιάρου ή ο Χνιντ) και θα προστεθεί σε αυτήν πιθανότατα ο Τάνκοβιτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα