Καρβαλιάλ: «Δυνατή αντίπαλος η ΑΕΚ, θα μας δυσκολέψει»

Κώστας Τόπας
Καρβαλιάλ: «Δυνατή αντίπαλος η ΑΕΚ, θα μας δυσκολέψει»

bet365

Ο τεχνικός της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (22/10, 22:00) με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την Ένωση μία ισχυρή αντίπαλο.

Το πρωί της Τετάρτης (21/10), οι ποδοσφαιριστές της Μπράγκα, προπονήθηκαν στο Estádio Municipal de Braga και μετά το τέλος της, ο 54χρονος τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν.

«Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή αντίπαλος, η οποία στο Europa League, δεν έχει χάσει εκτός έδρας από το 2011. Δεν είναι τυχαίο αυτό και μάλιστα δέχεται δύσκολα γκολ. Δεν έχει δεχθεί γκολ στα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια από τον Σεπτέμβριο του 2017. Αυτό δείχνει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην αυριανή αναμέτρηση. Ο προπονητής της, είχε μόνο τους μισούς παίκτες για να δουλέψει το τελευταίο διάστημα. Εχουμε μπροστά μας αυτές τις προκλήσεις αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ και να κερδίσουμε. Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ, καθώς δούλευα στο παρελθόν στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου για να σχολιάσει στη συνέχεια την κλήρωση στους ομίλους.

«Εχουμε έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και τρεις ισοδύναμες ομάδες. Η Ζόρια επίσης είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Εμείς τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ. Αντιμετωπίζουμε μια συνεπή και ισχυρή ομάδα, η οποία παίζει ιταλικό στυλ ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της Μπράγκα, Παουλίνιο τόνισε: «Η ομάδα έχει φιλοδοξίες και καλή παράδοση στην Ευρώπη, αλλά το παρελθόν δεν μετρά. Έχουμε έναν διαφορετικό προπονητή, με άλλες ιδέες και πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στους ομίλους. Πρώτα από όλα, πρέπει να νικήσουμε την ΑΕΚ. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Η μεταγραφική περίοδος δεν περιόρισε ποτέ τη δουλειά μου και τη διάθεση να αγωνίζομαι στην Μπράγκα».

Για την ΑΕΚ πρόσθεσε: «Είναι μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν τεχνική κατάρτιση. Ξέρουμε τους κινδύνους που κρύβει ο αντίπαλός μας και πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Όσο για το γεγονός ότι φέτος δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, υποστήριξε: «Δεν έχω σημειώσει ακόμα κάποιο γκολ, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα θα έρθουν όπως πρέπει. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… δραματικό. Αυτός ο τρόπος που αγωνιζόμαστε με ευνοεί περισσότερο. Εχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, πρέπει να βελτιώσουμε την τελική προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα