Λάτσι: «Ηθελα να κληρωθούμε με αγγλική ομάδα»

Λάτσι: «Ηθελα να κληρωθούμε με αγγλική ομάδα»

Gazzetta team
Λάτσι: «Ηθελα να κληρωθούμε με αγγλική ομάδα»

bet365

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League αλλά και για την αναμέτρηση της Ενωσης με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (04/10, 21:45), κλήθηκε να σχολιάσει ο νεαρός στόπερ Ζίγκα Λάτσι.

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε σύνθημα νίκης για το ματς με τον Ατρόμητο ενώ χαρακτήρισε «γερό στοίχημα» την πρόκριση που εξασφάλισε ο Δικέφαλος, στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ολοι απ’ την ομάδα αυτό που επιθυμούσαν ήταν να μπούμε στο EuropaLeague. Το έβλεπα, το ένιωθα. Ηταν ένα γερό στοίχημα, στο οποίο τα πήγαμε καλά και είμαστε στους ομίλους».

Αν πίστευε στην ανατροπή και την πρόκριση;

«Φυσικά. Κανείς δε τα παράτησε. Η ομάδα έβαλε τα δυνατά της και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για την κλήρωση της ΑΕΚ στο Europa League:

«Οποιαδήποτε ομάδα κι αν παίζαμε, αφού βρίσκεται στους ομίλους είναι δυνατή ομάδα. Ολους πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βάλουμε τα δυνατά μας θα τα πάμε καλά».

Αν επιθυμούσε κάποια συγκεκριμένη ομάδα:

«Επιθυμία μου ήταν να παίξουμε με μία ομάδα που παίζει στην Αγγλία. Να δούμε αυτό το επίπεδο. Πέσαμε με τη Λέστερ».

Για τα 18 του χρόνια και την ευκαιρία που έχει να παίξει στους ομίλους του Europa League:

«Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση. Σε αυτή τη ηλικία, 18 ετών, είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να παίξω στο EuropaLeague. Θέλω να τεστάρω τον εαυτό μου αν μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο;

«Η ομάδα θα προετοιμαστεί με τον ίδιο τρόπο που προετοιμάστηκε με τη Βόλφσμπουργκ. Οφείλουμε να αποδείξουμε ότι δικαιολογημένα βρισκόμαστε στους ομίλους. Ο Ατρόμητος φυσικά θα θέλει να μας κερδίσει. Μετά το τελευταίο φιλικό που είχαμε και μας κέρδισε, θα θέλει να κάνει το ίδιο. Κατά την προσωπική μου άποψη είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή».

Για τον τραυματισμό του:

«Αισθάνομαι καλύτερα. Μετά τη διακοπή νομίζω θα μπορώ να συμμετέχω κανονικά με την ομάδα. Να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη προπόνηση για να βοηθήσω κι εγώ απ’ την πλευρά μου την ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα